Europa…..

DAFNE_SCHIPPERS_AFP_0´k Dacht, dat alleen Cruijff zo praatte, maar onze Stentor heeft er ook last van. Nieuwe woorden verzinnen, die niet bestaan. Boven het artikel over Dafne Schippers, die gisteren op de honderd meter sprint zo geweldig tweede werd in Beijing, stond dat ze de enige ´Europeaanse´ was van al die snelle vrouwen.

In chocoladeletters boven een artikel en kennelijk niemand die het is opgevallen. Nou ja, wij weten gelukkig dat het een gewoon en leuk   Hollandees meisje is, dat verhipte hard kan lopen. Leuk, hoor…..!

1 reactie op “Europa…..

  1. Paul

    augustus 26, 2015 at 5:59am

    Ja, die Europese eenwording gaat opeens heel hard. Let maar op, nog een paar jaar en dan zijn we de verenigde staten van Europa.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)