Klonen…..

Sporadisch kijk ik wel eens naar een dartprogramma. Niet te lang, want de “ambiance” van zo’n toernooi ligt me niet zo. En de bedragen die ermee te verdienen zijn verbazen me alleen maar. Maar goed, we schijnen als land wel goeie darters te leveren. Die worden moeiteloos BN-ers, want het zijn sporters. Maar gek, ik vind Dafne Schippers toch van een ander kaliber, maar dat ligt aan mij.

Wij hebben, toen we nog werkten, wel eens een dartavond gehad met de personeelsvereniging. Dat was lachen, want het was nog best lastig, dat pijltjes gooien. Er waren blinde en slechtziende collega’s bij die het niet eens veel slechter deden dan de anderen. Je kon het beste wel even een stapje opzij doen als zo’n kippig iemand aan de beurt was, maar het was zonder meer een lollige avond.

Ik zag een foto van drie darters naast elkaar en het zijn drie druppels water, zoals ze op elkaar lijken. Klonen. Ja, alle drie hadden ze gewonnen dus dan moet je er kennelijk zo uitzien. Maar dat klonenidee heb ik ook altijd bij Missverkiezingen, hoor. En ook dat ligt aan mij…..

.....je mond valt er van open.....!

…..je mond valt er van open…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)