Max…..

Max is jarig vandaag. De koningin dus, hoewel er geen vlag te zien is hier . Maar ik ben de deur nog niet uit geweest, hoor, dus ik weet niet of er ergens nog wel wat hangt. Nee, ze heeft haar naam even niet mee, want iedereen heeft het alleen maar over die andere Max! Het was ook leuk, zoals hij het deed zondag. Dat doet Máxima (let op het accentje!) ‘m niet na. Die heeft alleen maar ooit een slager aangereden, die wat bij d’r kwam bezorgen.

Ik vind de Formule 1 altijd wel leuk om te zien, tenminste: de start en het eind, want ik vind het wel érg veel rondjes die ze moeten rijden.
Maar eergisteren heb ik veel meer ronden gezien, zat op het laatst op het puntje van de bank. Het was superspannend. Maar die gouden zwemmeiden zijn wel ’n beetje ondergesneeuwd door dat Verstappen-gedoe.

En dan Douwe Bob, die hebben we wel even bekeken zaterdagavond en ik vond hem niet slecht. En de muzikanten die hij bij zich had ook niet. Verder was het een Songfestival met een politieke uitslag om Poetin te pesten, want het winnende lied van Oekraïne vond ik niet veel hebben. Misschien had Douwe van tevoren niet zoveel aandacht op zich moeten vestigen. Meer de titel “Slow down” eer moeten aandoen. Hij was erg teleurgesteld over z’n elfde plaats. Nou ja, daar leert ie van.

Goed, dat Verstappen niet aan slow down deed. Dat doet ie voor en na de wedstrijd wel. Ik hoop dat ie die relaxte houding er in kan houden met al dat opgefokte volk om zich heen. Maar ondanks de koudste Pinksteren sinds 1952 of zo, was er toch wel wat te beleven. De opa van Max had, als zijn kleinzoon won, iedereen gratis bier beloofd in zijn zaak. Nou, dat heeft ie geweten: hij is blut…..zegt ie…..

.....voor iedereen die gewonnen of, zoals de opa van Max veel geld, verloren heeft:  een paar pinksterbloempjes.....

…..voor iedereen die gewonnen of, zoals de opa van Max veel geld, verloren heeft: een paar pinksterbloempjes…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)