Kruiskoppen…..

.....zelf heb ik zoiets in gedachten met Pasen......

…..zelf heb ik zoiets in gedachten met Pasen……

In onze krant staat elke dag een rubriekje dat “Lezers helpen lezers” heet. Daarin bieden mensen van alles aan, al dan niet ‘gratis af te halen’. Of ze vragen of iemand ze aan een onderdeel kan helpen om iets ouds te repareren, waarvan niks meer in de handel is. Soms willen ze iets kwijt dat ze niet meer nodig hebben, ook voor niets of ‘te ruil’ voor een bloemetje of flesje wijn. Een soort marktplaatsje eigenlijk. Ik vind het altijd wel leuk om te lezen.

Maar gisteren stond er iets in, dat ik nogal griezelig vond. Een mevrouw schreef:” Voor Pasen ben ik op zoek naar lange (vierkantige) nagels/spijkers, zoals die waarmee de Romeinen vroeger mensen voor straf aan een kruis sloegen. Wie kan me er aan helpen of weet een adres waar ik er naar zou kunnen informeren?” En dan haar e-mailadres erbij.

Nou waren wij zelf van plan om op 1e Paasdag een gezellige paasbrunch met de familie te houden, maar ik maak me nu toch ernstige zorgen over de plannen van deze mevrouw met de Paas…..!

.....Tja.....?

…..Tja…..?

2 reacties op “Kruiskoppen…..

  1. Sandra

    maart 28, 2018 at 8:00am

    Variant op de levende kerststal denk ik…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)