Voetbalhumor…..

…..vind ik meestal niet om over naar huis te schrijven, maar soms is iets echt leuk. Zoals zondag, toen Klarenbeek moest voetballen tegen Beekbergen, clubs uit onze regio dus, en de bezoekers ’s morgens bij het Beekbergse veld vlaggetjes van hun eigen kleur hadden opgehangen met een bord erbij waarop stond dat ze even punten kwamen binnenhalen.

Bij het ontdekken van deze mededeling trokken de Beekbergers hun dorp in op zoek naar balen hooi (waarschijnlijk ruim aanwezig) onder het motto “Dat is balen, hier valt niks te halen!” De kleedkamer van de tegenstander lag dus vol hooi.

.....(foto Armon Veeneman).....

…..(foto Armon Veeneman)…..


Er is om de diverse acties vrolijk gelachen door beide partijen, gezellig, gezellig! Alleen de wedstrijd was wat minder spectaculair, want het bleef 0-0. Ik lig daar niet wakker van, maar die jongens zo tegen het einde van de competitie waarschijnlijk wel. Daar moeten ze nog wat op verzinnen…..

3 reacties op “Voetbalhumor…..

  1. Wieneke

    mei 11, 2018 at 3:05pm

    Grote goden, wat een geweldige humor is dat. Nou ja, zolang ze mekaar niet afmaken ben ik allang blij.

  2. Els

    mei 12, 2018 at 1:55pm

    Welnee, dat is plattelandsgein! En daardoor blijft het dan 0-0…..’t Zijn schatjes, hier, hoor!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)