Achttien…..

Als ik er niet attent op was gemaakt door Arnoud Hugo (waarvoor hartelijk dank!) was ik totaal vergeten mijn 18-jarig blogjubileum te gedenken! 24 september 2001 was de geboortedatum van Elswhere.org. En dat is dus alweer ’n poosje geleden. Waar blijft de tijd…..?

Nou, gewoon : die gaat voorbij. Elke dag een stukje dat niet meer terugkomt. Netjes onderverdeeld in uren, dagen, weken, maanden en jaren. Eeuwen zelfs. “Time is flowing like a river” (The Alan Parsons Project”!) en wij varen als mens een poosje mee.

Ik dobber als logger dus alweer 18 jaar. Vind het uitzicht vanaf mijn vlotje nog steeds leuk. Niet altijd, want je komt met je rivier ook wel eens iets tegen dat de doorvaart kan belemmeren, maar de stroom blijft er altijd in.

Ik vind het logjes maken nog steeds leuk. De frequentie is niet zo hoog meer als vroeger, maar er is nog genoeg, waar ik over kan lachen, over kan vallen (die rivier is maar ’n fantasietje, hoor dus nat word ik er niet van), lekker over kan zeuren ook, commentaar op kan geven en daar blijf ik nog wel even mee doorgaan! Ik ben pas achttien tenslotte, nรจt volwassen…..!

4 reacties op “Achttien…..

 1. Irene

  oktober 3, 2019 at 11:11am

  Zo zeg. Hartelijk gefeliciteerd, jij bent toch wel een van de ‘oudsten’, weblogtechnisch gezien dan ๐Ÿ˜‰

 2. Wieneke

  oktober 6, 2019 at 2:06pm

  Ja, wat Irene zegt dacht ik ook. Je bent de grijze eminentie van blogland ๐Ÿ˜‰ Ik hoop dat je dat nog lang blijft.

 3. Els

  oktober 8, 2019 at 2:27pm

  @Wieneke, bij ‘grijze eminentie ‘denk ik aan een bisschop of zo. Zijn kleding zou me niet staan, maar grijze bisschoppen hebben wel de gewoonte behoorlijk oud te worden. Dat lijkt me dan weer wel.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)