Kerstwens met ’n wolk erboven…..

Natuurlijk wens ik iedereen een goede kerst. Vier het zoals je zelf vindt dat ’t goed is. Dat doen wij ook met onze club. Ik verklaar even die wolk . In de nacht van zaterdag op zondag jongstleden overleed mijn jongste broer.

Hij had Parkinson, was lichamelijk zeer beperkt, zijn situatie was niet best en werd, ondanks liefdevol veel moeilijk geregel rond huisvesting, alleen maar slechter. Hij is in zijn slaap overleden en dat heeft ons getroost. Ik vind het heel naar, maar ik kan niet treuren. Rouwen wel, hij was mijn kleine broer, we schelen zeven jaar en als je kinderen bent is dat best veel. Later niet meer, maar dan gaat inmiddels ieder zijn weg.

De uitvaart wordt over de kerstdagen heen getild naar de volgende week. Iedereen van de familie viert dus kerst met zo’n wolk erboven. Praten over hem, halen herinneringen op en dat zijn goede herinneringen.

Dat een oud mens nou eerst zo moet aftakelen is slecht geregeld, maar het leven van mijn broertje heeft een vredig eind. Doe mij ook maar zoiets over tig jaar…..

2 reacties op “Kerstwens met ’n wolk erboven…..

  1. Ria Davids

    december 24, 2019 at 7:09pm

    Heel mooi geschreven Els; van harte gecondoleerd ook

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)