Back to business

Zo, ik heb het wel weer gehad, de rest slijt wel. Hoest nog ’n beetje, maar dat staat wel interessant. ’n Beetje belangstelling voor je lichamelijk welzijn van je huisgenoten is nooit weg. En het is veel te mooi weer, ongelooflijk voor oktober. Het gevolg is wel, dat je gewoon niet weet wat je aan moet trekken. ’t Is stomen of bibberen. Volgens de folders, die steeds maar weer op de mat liggen, moet je al aan winterjassen denken, een lachertje als je naar buiten kijkt.

Over winterjassen gesproken: gisteren zag ik een uitzending over “de drie dwaze dagen” van de Bijenkorf . Goed gekozen, die titel. Wat een dwazen! Twee, zo te zien tweeling-, zussen, die zich thuis op hun bank al zaten voor te bereiden op hun sprint naar de winterjassen. Ze zagen er niet naar uit, dat ze die werkelijk nodig hadden, omdat hun vorige tot op de draad versleten waren.

En een meneer, die al vóór zevenen voor de deur van de Bijenkorf stond, om een voordelig Barbiepopje te bemachtigen. Hij was nog te laat ook. Ja, sorry, maar dat vind ik lachen, hoor!

Het prachtigst vond ik nog de op directieniveau bijgehouden verkoopresultaten met behulp van grote computerschermen. Zolang er nog zulke kooplieden zijn in Nederland en genoeg dwazen aan een touwtje, die op hun acties inspringen, kan er toch helemaal niks misgaan hier? De winter in Afghanistan begint over zo’n drie weken…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)