VIP-for-a-day

Deze site was een beetje moeilijk aan het doen en niet te bereiken, maar nu doet alles het weer. Ik werd via e-mail keurig op de hoogte gehouden door de jongens van Dellz.com, hoever ze waren met de servers die eruit lagen, maar het duurde even. We werden bedankt voor “our patients” (ik dacht:”hè, had ik die dan?”Grapje, we doen hier ook niet lullig over spelfouten, toch?) Ze meldden wel, dat ze “as frustrated” waren als “each and everyone of you”, nou en dat geloof ik best. Alleen één customer was helemaal niet frustrated en dat was ik, want ik wás er niet.

Ik was VIP-for-a-day, samen met mijn echtgenoot. Onze kinders hadden een cadeau verzonnen voor onze 40-jarige huwelijkstrouw en dat was een VIP-arrangement voor de musical “Aïda” in het Circustheater in Scheveningen met een diner en overnachting in het Bilderberg Europa Hotel ook in Scheveningen. Alles d’r op d’r aan, in een executive-room, waardoor ik nu begrijp waarom de mensen, die daarin verblijven op hun zakenreizen, “dure jongens” worden genoemd!

We hadden een fax (niet nodig gehad) en een kluis (niks om in te stoppen gehad, nou ja, m’n digifototoestel misschien, dat is ook een dure jongen), een broekenpers (niet nodig gehad, want we zijn keurig gevouwen van huis gegaan). Een bed van 2 meter (brééd dan, hè! Was wel wat voor Walter geweest, want hij was ook nog 2.20 lang!) en een fles champagne brut ter verwelkoming with compliments van de directie. Leuk allemaal toch.

We hebben heerlijk gegeten in zo’n “gedempte” ambiance, waarin je niet direct gaat zitten keten, maar gelachen hebben we wel, hoor! Er was geregeld, dat we per taxi van het hotel naar het theater werden gebracht (achteraf bekeken een paar minuten lopen) en dat kwam wel erg goed uit, want het was regelrecht pestweer.

De musical was erg goed. We gaan niet vaak naar zoiets toe, maar het was overweldigend, ook qua geluid! Daar wen je op een gegeven moment wel aan, maar het is een hele bak herrie. Mijn blinde ega, die niet ziet wat er gebeurt en het alleen van dat geluid moet hebben, was na afloop behoorlijk moe! Maar een erg goede voorstelling, goeie solisten en een leuk orkest.

Vanmorgen ontbijt op de kamer (terwijl we eigenlijk nooit ontbijten!) en dat was toch wel ontzettend lekker, je kunt lang voort op zo’n start van de dag. Toch maar ontbijten voortaan? Ze zéggen dat het gezonder is. Ook als je geen very important person bent, zoals wij nu dus weer!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)