Apen onder mekaar

Hello, I'm your cousin!

Dat was schrikken! Las ik bij Het Parool de kop: “Ivo heeft ineens een harem!”. Wat? dacht ik, Niehe een harem? Het leek zo’n keurige man! Of gaat het over de Rotterdamse burgervader Opstelten, die zich zó heeft ingeleefd in de allochtoonse bevolking van zijn stad, dat hij er meerdere vrouwen op na gaat houden? Maar nee, bij verder lezen kwam ik er gelukkig achter, dat het over een mannelijke gorilla gaat die in Artis is gearriveerd.

Hij is een vrijgezellenaap, die in het paradijs terecht is gekomen met al die apenvrouwen om zich heen en hij heeft zich er niet eens voor hoeven op te blazen. Hij kwam van Tenerife naar Nederland. De meeste van zijn bijna-soortgenoten gaan dezer dagen van Nederland naar Tenerife om in een paradijselijke omgeving te vertoeven. Het kan gek gaan in de wereld.

Bij het lezen van het artikel, en lees het er maar op na, zag ik veel overeenkomsten met jonge mensenmannen in dezelfde omstandigheden als Ivo. Alleen moeten zij nog wel even een majesteitelijke forse kop en een zilveren rug zien te ontwikkelen!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)