Beestachtig….

superslim

Alweer een dierenverhaal! De Telegraaf las in The Daily Telegraph, dat een zeehond bij de Britse kustplaats Middlesbrough een landhond uit de problemen heeft geholpen door hem met z’n zeehondenneus uit het water op het droge te duwen. Een man, die daar ter plaatse z’n eigen honden uitliet, heeft het ‘m zien doen. Een zeehondenkenner van een opvangcentrum voor die beesten zei, dat deze actie laat zien hoe intelligent zeehonden zijn.

In Amsterdam is een 19-jarige Amerikaanse toerist in het water van de Grimburgwal verdronken, doordat de mensen, die hem te water zagen geraken, de politie gingen bellen. Hoe intelligent zouden ménsen eigenlijk zijn? Zouden ze toch eens een onderzoekje naar moeten doen…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)