Kleutervermaak…..

kleuterentertainment

Mijn computer was even buiten bedrijf omdat hij niet deed zoals ik gewend ben dat hij doet. Kapot en voor de diagnose had ik even iemand nodig die “Veni Vidi Vici”in zijn vaandel heeft staan en tot mijn grote geluk woont die iemand nog bij mij in huis ook. Hij kwam, zag en overwon inderdaad en daarom kan ik nu ook weer net doen of ik ergens verstand van heb. Dankbaar ben ik.

Onze jongste dochter verwacht haar tweede kind binnenkort en begint behoorlijk last te krijgen van haar laatste loodjes. Ze moet nog ’n week of vier. Ze is met haar gezinnetje, dat dus bijna een gezin is, net verhuisd en rondom het nieuwe huis zijn allerlei lieden nog bezig met de tuin en de bestrating van terras en oprit. Ook de schilders zijn nog niet helemaal klaar. Ze is dus vaak hier om de drukte een beetje te ontvluchten, want ze zijn ook met grote graafmachines bezig. Dat betekent, dat Stijn niet buiten kan spelen, hoewel hij de grootste zandbak van de wereld heeft op dit moment!

Om hem bezig te houden brengen ze dan videobanden mee van Bassie & Adriaan en de Teletubbies en zo. Eerlijk gezegd beginnen opa en oma daár wel een beetje van te balen. Stijn weet precies wat er komt, want hij heeft ze al vaker gezien en als ie die liedjes van B & A meezingt….dat is toch zo schattig, dan heb je het er wel weer voor over, maar opa wil ook wel weer eens een stukkie klassiek horen op de radio na verloop van tijd!

Nou ja, we komen er wel uit, hoor, geen probleem. Maar het is me een business, zeg, die videobanden voor dat kleutervolk! Heb je als volwassene geen idee van.

Ik had op mijn werk een collega, die de kindertelevisie een electrische oma noemde. Hij had gelijk: je hebt als levende oma niks in te brengen. Bássie en Adriaan! Bássie en Adriaan………!!!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)