Korean connection….

wereldmerk!Alleen geen taalknobbels in de familie...

Soms krijg je heldere iedeën als je weblogs leest. Want doordat Cockie de filter van haar wasmachine had schoongemaakt, waardoor ze hoopt dat haar machine langer leeft, dacht ik ineens: “Heb ik dat ook op mijn machine?” We hebben hem nog niet zo heel erg lang, maar dat schoonmaakkunstje heb ik nog nooit uitgehaald en ook ik wil dat ie lang meegaat. Dus actie.

We hebben een Koreaanse machine, de Samsung Fuzzy, electronisch gestuurd, hij denkt zelf dus een kind kan de was doen. Voor dat filter moest ik behoorlijk door de knieën, want de instructies daarvoor waren op een etiket gedrukt, dat helemaal onderaan de machine geplakt zat. Gelukkig kon het er makkelijk af, zodat ik het in een normale lichaamshouding kon lezen.

Daar stond: “Voorzichtigheid#1 Als U reinigt de filter”

*Voor U de filter opent, maakt het snoer los en laat de water door de ontladingslang (optie) afvoeren.

*De warme water binnen de filter macht u wonden.

“Voorzichtigheid#2 Als U opent de deur door het manuaal hendeltje.”

*Niet open de deur door ontgrendelingshendeltje (optie) behalve power mislukking.

*Voor U de deur opent, controolt dat de water heeftt afvoerd en steeds warm.

*Niet open de deur als U steeds water kan zien en voelen warm.

Nou, dat weten we dan weer. Gelukkig staat er ook een tekeningetje bij, waarop de onderkant van een wasmachine te zien is en die lijkt wel aardig op die van ons. Maar ik moet eerst maar eens studeren, want heb ik de opties “ontladingslang”en “ontgrendelingshendeltje” er eigenlijk wel aanzitten?

Nou ja, het is een Koreaanse wasmachine…..ik kan altijd Hiddink nog bellen!

1 reactie op “Korean connection….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)