Glijbaan…..Je kunt niet zeggen, dat

Glijbaan…..
Je kunt niet zeggen, dat het kabinet als een donderslag bij heldere hemel is gevallen. Het is gewoon afgegleden, je kon d’r op wachten. Terwijl ik dit zit te typen luister ik naar de radio, waar de mannen en de enkele vrouw, (want Jeltje was ook weer lekker bezig! Ik moet altijd aan de Plattelandsvrouwen denken als ik haar hoor praten….) hun zegje doen.

En ik hoorde net een reclameboodschap van de PVDA:”Hallo, ik ben Wouter Bos!” En dan vertelt ie, dat hij graag wil, dat je lid wordt van zijn partij en dan eindigt hij met : “Juist nu!” Dat spotje lag dus vast al klaar.

Maar hoewel ik op ‘m gestemd heb met een voorkeursstem vind ik dit toch wel erg opportunistisch, hoor! Het lijk is net koud.En vandaag bedoel ik dan het kabinet……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)