Liefde in de Himalaya……

filmsterren

Wil je dat nou echt? Met je hele kleine kind naar de bioscoop? Fles mee, koekjes mee, speeltjes mee, luiers en schoonmaakdoekjes mee (waar laat je de vuile luiers trouwens op een ordentelijke geurvrije manier?), slabbetjes, spuugdoekjes….Wat een overdreven gedoe, zeg! Een gat in de markt? Laat me niet lachen: dit doe je één keer en daarna nóóit meer!

Ze hadden in de bioscoop in Utrecht, waar ze die moeders- met- kinderenvoorstelling hadden georganiseerd dertig moeders met veertig kinderen tussen de 0 en 3 jaar. Ze draaiden een rustige film over een liefde in de Himalaya. Ja, logisch, Rambo kun je d’r niet bij hebben in zo’n situatie! In het nieuws zag ik, dat de moeders een beetje zielig verspreid over de zaal zaten, want je hebt veel ruimte nodig met al de troep die je bij je hebt. Ontspannend kan het m.i. in geen geval geweest zijn. Ze interviewden een moeder aan het begin van de voorstelling, die het vermoeden had, dat haar kind het ongeveer twintig minuten zou uithouden voordat het in de zaal zou gaan rondrennen. Neem het ze eens kwalijk, zoveel ruimte heb je thuis nooit! Het licht in de zaal moest ook aanblijven om voedende en verschonende moeders bij te lichten. Kortom, wat een ellende!

Het publiek ’s avonds zal wel hebben moeten uitkijken, dat ze niet op een Nijntje-koekje (ja, die bestaan!) gingen zitten of met een melkvlek in hun kleren naar huis moesten. Maar er zijn toch wel leukere uitjes te bedenken? Voor de kinderen dan…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)