Pavlov…..

....en dat doet ie!

Onze middelste kleinzoon, die nu 17 maanden is, heeft soms wat last van z’n luchtwegen en moet daarom ’s avonds voor hij gaat slapen even “gepuft” worden. En dat vindt hij niet leuk. Het was altijd een partijtje vrij worstelen, want hij liet het maar niet zo gebeuren. Een hoop kabaal en het mislukte dan ook wel eens en moesten z’n ouders het er maar bij laten. Tot ze ontdekten, dat een snoepje achteraf de zaak zeer vereenvoudigt. Het gaat nu probleemloos.

Zaterdagavond zijn we aan het fonduen geweest bij onze dochter en schoonzoon en konden we het hele pufgebeuren eens meemaken. Schitterend! Hij laat zich in de juiste houding zetten, het pufapparaatje even over z’n gezichtje, hij weet precies dat ie dan even moet zuchten en hoesten en klaar is Niek.

Ik moest erg lachen om het gebaar waarmee zijn moeder hem dan het snoepje geeft: klontje voor het paard . Circus Boltini dankt zijn succes aan dat gebaar. Maar…het helpt! En tandenpoetsen vindt ie ook niet altijd leuk, maar ja, daar zijn snoepjes dan weer niet zo handig bij…….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)