Op locatie…..

in 't kleinste kamertje....

Ze hadden Maartje van Weegen in de anti-chambre gezet van de Tweede Kamer. Door de “galm” die ze meekreeg bij haar commentaren en door het feit, dat ze in zo’n smal kamertje zat, deed ze ons erg denken aan een toiletjuffrouw. Er zat zelfs een tegelmotiefje op de muur achter haar. Het schoteltje ontbrak nog…….

En nu maar hopen, dat niet alle mooie plannen en beloften, door iedereen gelanceerd en gedaan, net zo hard weer door het toilet gaan als het op daadkracht aankomt. Ondanks de winst van mijn favoriete partij, terug van weggeweest, heb ik toch ’n beetje buikpijn over een eventuele coalitie. Ik heb zulke rare combinaties horen noemen door Balkenende, terwijl wie zoveel wint toch moet regeren? Ik denk als een toiletjuffrouw, vermoed ik……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)