Vorstverlet….

valt er nog wat te watchen?

Je heet Peter van de Vorst en dan word je uit de vereniging van Royalty Watchers gezet! Met zo’n naam zou dat niet moeten kunnen. De reden is, dat zijn werk geen journalistiek niveau heeft vanwege zijn werkgever. Ze zijn bij de vereniging, die o.a. Maartje van Weegen en Frits Wester onder zijn 19 leden telt, not amused.

Het zal wel van een bedenkelijk niveau zijn en een deel van mijn kinderschaar schaamt zich bij deze bekentenis van hun moeder waarschijnlijk te pletter, maar ik sluit mijn dag vaak af met het kijken naar RTL-Boulevard. De herhaling dan, want het origineel is vroeger op de avond op een tijd, dat mijn niveau zich richt op andere zaken.

Als je dit programma hebt gezien ga je heel vrolijk slapen. Dat scheelt pillen en slaapverwekkende drankjes. Het is heel humoristisch gedaan door een paar jongens, die het relativeren in hun bloed hebben, want niks en niemand vinden ze belangrijk. Dat moet kunnen in een tijd, waarin iedereen zichzelf en hetgeen ze aan het doen zijn als het middelpunt van het wereldgebeuren beschouwt. Ze behandelen álles: van Bush tot Idols en toch heb ik nergens het idee, dat ze maar wat doen, want rectificeren hoeven ze eigenlijk nooit.

Diepgang hoef je niet te verwachten en daar is het ook niet voor bedoeld. Verhaaltje voor het slapen gaan, meer is het niet. Misschien nu wat minder over de koninklijke familie nu Peter zijn watch-stekje als journalist is kwijtgeraakt, maar dat vinden jarige Beatrix en ik niet zo’n gemis……..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)