Onderweg naar morgen, goede tijden, slechte tijden…..

boogschuttertje, hè! Barney is d'r niks bij!

Op aanraden van Cockie heb ik ook maar eens laten uitrekenen wat de komende dagen horoscopisch gezien voor mij kunnen betekenen. Niet, dat ik er in geloof, maar ach, een vingerwijzing uit de ruimte, afkomstig van Pluto, Venus of Mercurius, je weet ’t niet, hè, in deze spannende tijden.

Nou, daar gaat ie dan. Woensdag, vandaag dus, zou ik spanningen in mijn relatie moeten hebben gehad. Nou, als mijn ega me nog dwars wil zitten moet ie opschieten en even naar boven komen, want hij heeft nog een kwartier woensdag. Voor de donderdag wordt voorspeld, dat ik snel geïrriteerd zal zijn. Daar zal niet zoveel kans op zijn, want ik ben morgen de hele dag in m’n eentje thuis, heb wel zo het een en ander te doen, maar nou niet direct iets waarvan ik geërgerd zou kunnen raken. Ik wacht maar af. We hadden al een ergerlijke stroomstoring van de week en dat zou wel weer kunnen natuurlijk.

Vrijdag zal ik mijn gevoel voor verhoudingen kwijt zijn. Zo, dat is niet mis, zeg! Zou mijn echtvriend een verhouding begonnen zijn? Daar zou ik inderdaad weinig gevoel voor kunnen opbrengen, denk ik. De gemoederen zullen volgens mijn horoscoop verhit raken. Ja, dank je de koekoek! Na meer dan veertig jaar een verhouding! Is ie nou helemáál gek?

Maar eens even kijken wat de zaterdag brengt, want we moeten ook samen de boodschappen nog doen. Ach gut, ik twijfel aan mezelf en ben ontmoedigd. Wat wil je, na zo’n vrijdag….Ik denk, dat ik maar in winterslaap ga met ingang van morgen. De rest van deze week wordt het toch niks.

Nou, de zondag wordt ook nog genoemd in het rijtje van voorspellingen. Maar eens even kijken: Há! De Maan passeert mijn Jupiter op een afstand van 120 graden! En dat is supergoed, zegt mijn horo. Ik straal de hele dag warmte en vriendelijkheid uit. Ja, iemand moet het doen, hè?

Als je op Lars z’n “polletje” kijkt dan voorspellen daar diverse koffiedikkijkers heel andere gebeurtenissen rond deze datum. Maar misschien passeert de Maan ook Bush z’n Jupiter wel op een afstand van 120 graden en gaat hij warmte en vriendelijkheid uitstralen! Als dát zou kunnen, dan geloof ik vanaf dan heilig in horoscopen. Maar nu even niet.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)