Lost Luca

snuf....

Het gaat alweer wat beter, maar ik ben een beetje grieperig de laatste dagen. Ik heb in het najaar een griepprik gehad dus ik ga er nu maar van uit, dat, als ik die niét had gehad, ik nu voor Pampus had gelegen in plaats van “alleen maar” koppijn te hebben en verkouden te zijn. De klassieke vogelpest is erger.

Vanwege mijn hangerige status hebben we gisteravond een deel van het Nationale Songfestival gevolgd. Wat een opgeklopte ellende is dat! We waren het wel aardig eens met wie er won, als het dan toch iemand moet zijn, maar Loes Luca is voor mij echt afgegaan als een gieter. Waarom moest die presentatie zo raar franserig? Ze kan veel, maar ik vond dit een belediging voor de Fransen. En een cabaretliedje leuk brengen kan ze, maar zingen moet ze verder laten. Nou ja, de tijd moest opgevuld worden, zodat iedereen z’n telefoonrekening kon opjagen met bellen en sms-en om te stemmen.

Ik vond destijds die presentatie in de Arena met WA en Máxima ook al zo erg en deze keer was het minstens zo vreselijk. Laat ze het maar klein houden. Dus: Ja zuster? Néé zuster! Bovendien heeft deze toestand uitgesmeerd over al die zaterdagen waarschijnlijk meer gekost dan dat ze er internationaal in Riga aan zullen kunnen uitgeven!

Je lekker ergeren is kennelijk goed voor de gezondheid. Ik heb daarna lekker geslapen en voelde me vanmorgen al beter. Verschillende technische mannen hebben er trouwens voor gezorgd, dat deze pagina er ook weer wat beter uitziet! Ik kan vanaf nu reacties verwachten op mijn geschrijf en dat vind ik wel leuk. Vooropgesteld, dát er iemand reageert dan. Movable Type in plaats van Blogger is volgens de kenners ook een verbetering. Ik ben dus blij én dankbaar voor de hulp, mannen! Neem er een op mijn gezondheid (de kosten daarvan verrekenen we later!) want dat is nog wel een beetje nodig……

7 reacties op “Lost Luca

 1. karin

  maart 2, 2003 at 3:11pm

  Ik reageer wel, hoor. Verkoudheid heb je waarschijnlijk aan mij te danken, ben ook zeer verkouden, en ik heb het weer van je kleinzoon.
  Je moet trouwens ook naar Idols kijken en niet naar het songfestival, veel commentaar geven is fijn en lekker huilen bij de uitslag (want zielig, hoewel we het er mee eens waren) is ook goed voor de gezondheid, hoewel je er wel weer een loopneus van krijgt, maar goed.

 2. els

  maart 3, 2003 at 5:25pm

  @Albert, nog bedankt, hè!Lars heeft je “onderhouden” met lasagne en bier, heb ik begrepen. Zo hoort het ook, pasta en nathouden. Keurige jongen, ben trots op ‘m.

 3. Merel

  maart 4, 2003 at 1:12am

  Dat ziet er mooi uit! Reageren heerst grote tijd!
  Met Movable Type blijf je in beweging.
  Het is maar goed dat je een zoon hebt die dichtbij Utrecht CS woont.

 4. Cranium

  maart 4, 2003 at 11:47pm

  O fijn! Ik miste hier zo’n reactiedinges 🙂
  Reageren met terugwerkende kracht gaat natuurlijk niet meer (vergeten…) maar je neemt al een poos een stabiel plekje in tussen mijn favorieten. Ik zeg dus maar gewoon even “dankjewel” voor al die stukjes.

 5. els

  maart 5, 2003 at 12:02pm

  @ Merel, hij heeft wel wat met asielzoekers!
  @Cranium, Dank!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)