Oorlog en vrede….

dit is wel érg sereen, hè?

Hoewel iedereen de mond vol heeft van de oorlog maak ik eigenlijk alleen maar heel erg vredige momenten mee. Zoals vanmorgen, toen ik even een beschuitje met muizen ging halen bij onze dochter, die weer thuis is met haar nieuwe kind.

Hij lag zo vredig te slapen toen ik hem even vast mocht houden, dat je je ogen er bijna niet van af kunt houden. Er hangt zoiets sereens om zo’n kind, het is nog niet van deze wereld. En dat moet nog maar eventjes zo blijven.

Hij kan trouwens heel erg on-sereen blèren ook. Maar daar heeft zijn boezemvriendin dan weer een zeer adequaat antwoord op en dat geeft dan alweer zo’n vredig plaatje. Dat is van alle tijden en puur natuur…….oorlog? Ach…..

1 reactie op “Oorlog en vrede….

  1. Riet

    maart 21, 2003 at 8:20pm

    Proficiat! Genieten van die vredige momenten, dat is toch het mooiste wat er is.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)