Prosit….!

biertje...?

In het bombardement van meubelfolders, verf-en behangfolders, gordijnen- en vloerbedekkingfolders, die bij het voorjaar schijnen te horen, zijn wij getroffen door een nieuwe houten hoekbank bij de eettafel. Een bouwpakket, dus zelf in elkaar te zetten. Daar zijn we gisteren bijna de hele dag mee bezig geweest.

De handleiding bestaat, vanwege het feit, dat er internationaal geleverd wordt, alleen uit plaatjes. Ik heb dus een hele verantwoording met die corresponderende nummers en letters die aangeven waar wát moet. Gelukkig hadden we ook een afbeelding van hoe de bank uiteindelijk worden moet en dat helpt bij twijfel.

We hadden het niet tegen ons volk gezegd, dat we dit gingen doen. Ten eerste omdat we graag samen eerst uitvinden hoe het moet en ten tweede omdat je dan tenminste de meest spontane reacties krijgt. Ten goede of ten kwade, dat is altijd een risico. Tot nu toe zijn ze gunstig, de reacties. Onze oudste zoon vindt het een bank voor een “bierstube”, maar gelukkig heeft hij geen hekel aan bier dus dat scheelt. Onze schoonzoon, die vanmiddag even hier was vond ‘m ook goed gelukt, dus dat zijn er al twee. Nu de rest van de familie nog.

Mijn ega en ik zijn best een goed team als we zo bezig zijn. Ik zie, ik zie wat hij niet ziet en hij snapt er technisch weer meer van, want dat (in)zicht heeft hij wel. Ik geef hem het juiste gereedschap aan en hij levert de spierkracht. Leuk, als het dan ook nog allemaal lukt zonder aanvaringen. We hebben nog twee bijpassende stoelen te knutselen, gezellig! En dan aan het bier natuurlijk…..!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)