Verandering van spijs…..

niet kieskeurig.....

De dochter en schoonzoon van kennissen van ons hebben deze zomer hun adoptiekindje uit China opgehaald. Ze zijn lang bezig geweest met de procedure, het jongetje is nu anderhalf en een schatje om te zien. Onze vrienden zijn nu dus zomaar opa en oma van een chineesje.

Ik heb de foto’s gezien en hun dochter staat daar op alsof ze al jaren moeder is, zo’n anderhalf jaar om precies te zijn, zo “gewoon” en natuurlijk ziet het er uit, zij met dat kindje op schoot. Omdat ze ook heel donker en glad haar heeft lijken ze zelfs op elkaar en dat is mooi meegenomen natuurlijk!

De eerste avond, dat het jongetje thuis sliep, is hij behoorlijk te pakken genomen door een stel onvervalste Hollandse muggen. “Ach ja”, zei z’n moeder, “wat wil je, die muggen dachten ook: hé, we eten vanavond Chinees!”…….Wereldhumor vind ik dat!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)