Bart Smit ondermijnt het gezag…..

logo van Bart de lolbroek....

Hoewel reclameblokken steeds langer worden, helemaal die van rond zeven uur ’s avonds, zijn ze soms handig om tussendoor even koffie te maken, de wasmachine aan te zetten of naar het toilet te gaan. Dus schieten de makers hun doel voorbij en bereiken hun boodschappen bejaarden, die al hun spullen niet meer nodig hebben of kinderen, die de reclame niet zien als hinderlijke onderbreking, maar gewoon als televisie. De leeftijdsgroepen daartussenin zijn andere dingen aan het doen.

Dat kun je eigenlijk niet ongestraft meer doen, hoor! Want terwijl jij gauw iets bovengenoemds staat of zit te doen worden je kinderen op slechte ideeën gebracht door speelgoedhandelaar Bart Smit!

Het is, dat ik toevallig ’n bejaarde ben, anders had ik het natuurlijk niet gezien, maar Bart biedt voor € 1,50, dus te bekostigen van het gemiddelde zakgeld, “scheetzakken” aan met een Engelse naam: ” poopybags”of zoiets, dan klinkt het minder ordinair. En dan ook nog met de aanbeveling het ding op de stoel van “de meester” te leggen! Want dat is láchen, joh! Beetje uit de tijd, toch? En kijk, zo wordt het natuurlijk nooit wat met het herstellen van ’t gezag……

5 reacties op “Bart Smit ondermijnt het gezag…..

 1. Karin

  september 13, 2003 at 7:05pm

  Niet zeuren, je zoon had er vroeger ook een (voor thuis, dat dan wel). En drie keer raden wie dat bekostigd heeft…

 2. els

  september 13, 2003 at 11:54pm

  Ik niet! Dit soort grappen is ver uit de vorige eeuw en ik kan me niet herinneren ooit medewerking te hebben verleend aan de aanschaf van zoiets!

 3. Riet

  september 14, 2003 at 8:53am

  Mijn kleinzoon had er vorig jaar ook eentje, die lolbroek. Wij blij toen het ding stuk was.

 4. erica

  september 15, 2003 at 1:23pm

  Mijn kleinzoon was er indertijd heel blij mee, toen hij er ter gelegenheid van zijn partijtje een van een vriendje kreeg. Lachen, lachen, maar de lol ging er vrij gauw af. Het ding ligt nu vergeten in een hoek.

 5. Tinmar

  september 23, 2003 at 9:03pm

  Die grap halen ze drie, vier keer uit en dat ding gaat de hoek in… lol eraf, weg eurootjes.;)

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)