Suspicious…….

schoon.....

Mijn dochter vertelde ons, dat er ’n mannetje aan de deur was geweest bij haar, die met z’n firma twee keer in de maand, nadat de ophaler was geweest, de afvalbakken wou komen schoonmaken. Een keer de groene en een keer de grijze. Nou, en wie wil dat nou niet? Zo’n bak schoonmaken is een rotwerk.

Het was de bedoeling, dat het jaarabonnement vooraf betaald zou worden en dan kwam alles in orde. Toen Karin zei, dat ze het nog even met haar man wilde overleggen, zei de man, dat ze alléén vandaag maar in Apeldoorn waren om de aanbieding te doen. Toch was ze zo slim om het nog even in beraad te houden en liet zich niet ondersneeuwen. Goed kind van d’r vader en moeder.

Want wás er niet laatst in Radar of in dat programma van Felix Meurders, daar wil ik even vanaf wezen, zo’n onderwerp over mensen, die een bedrag voor een jaar betaald hadden, twee keer de bak schoongemaakt hadden gekregen en verder niemand meer gezien hadden? Niet meer te achterhalen.

Ik vind het naar om zo wantrouwig te zijn, want misschien was dit wel zuivere koffie en maak ik drukte om niks. Maar stel, dat het ze toch zijn en ze een nieuw praktijkje aan het opzetten zijn, dan zijn het, behalve zakkenvullers, ook zakkenwassers, die bakkenwassers…….! De tijd zal het leren.

2 reacties op “Suspicious…….

 1. Riet

  oktober 18, 2003 at 3:40pm

  Nee hoor, prima gedaan zo en geen spijt hebben! Hij kan evengoed nadat hij de bak schoongemaakt heeft het geld vragen of een andere financiële afspraak maken.

 2. karin

  oktober 19, 2003 at 3:16pm

  Vier keer is het niet hoor, ze komen 2x per maand (24 keer per jaar in elk geval). Ik heb ook even gezocht of er iets over deze club op internet stond, of bij de website van Radar, maar zo op het oog is het een “gewoon” bedrijf.
  M’n man zei: “Laten we het er maar op wagen”, dus dat doen we dan maar. Ach, en anders slepen we ze gewoon voor de rechter!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)