Voor een prikkie…..

de

Het was een gezellige happening vanmiddag bij het doktershuis. Alle 65+ers uit de praktijk kwamen aangewandeld om een griepprik te halen. Dubbele rijen voor de deur. ’n Mevrouw zei:”Nou, ik sluit me maar aan bij de grijze golf!”. Paste goed bij d’r haar.

Ze stonden binnen met z’n vieren te prikken, de twee dokters en de assistentes. Het schoot dus best vlug op. Er waren mensen, die wel een praatje met de dokter wilden beginnen, maar dat was er niet bij: prikken en opzouten! Mijn man was even buiten gebleven, want het kind is nog te jong voor deze service, die hopelijk als ie wél aan de beurt is volgend jaar, nog bestaat. Dat weet je nooit bij deze minister.

Toen ik tegen mijn prikster zei, dat ze wel érg populair waren met zoveel belangstelling, zei ze met zo’n lachje:”Ja, het is grátis, hè?” en dat zal inderdaad wel schelen! Ik hoorde nog wel iemand zeggen: “Als ik nou tóch griep krijg, dan wórd ik me toch boos!”. Ja, garantie zal er wel niet opzitten en ’n gegeven paard……..

2 reacties op “Voor een prikkie…..

  1. Paul

    november 1, 2003 at 1:23pm

    Mijn werkgever verstrekt een gratis griepprik, dus ik heb ‘m dit jaar ook maar eens opgehaald. Kijken of mijn ziekteverzuim nu inderdaad daalt…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)