Kille kilt……

eindelijk weten we het.....

Ons ijzerenheinig vertrouwen in het Nederlands elftal, dat sinds zaterdag er wel weer een deukje bij had gekregen, heeft dan toch geholpen. Zes-nul, een mooie uitslag. Hád nog wel meer kunnen zijn, maar kom, ik zeur niet. Ik heb te weinig verstand van voetballen om te weten waardoor het nu dan wel lukte en dat kan me ook niks schelen. Ik kan het ook echt niet opbrengen om eindeloos naar de zogenaamde “voetbaldeskundigen” te luisteren, die de wedstrijd, wat zeg ik, ál de voorgaande wedstrijden nog maar eens gaan analyseren. Zo’n Derksen met z’n sigaar, zo’n Hugo Borst, die er uitziet of ie zó uit z’n nest komt, zo’n arrogant ventje als Yoeri Mulder en z’n pa, niet te vergeten, de heren Kraay, van mij mogen ze ze allemaal dumpen.En dat zal een hoop geld schelen.

Die ingezette jonge gasten hebben het gisteravond toch maar mooi gedaan. In die trant moeten ze dus maar doorgaan bij Oranje. En als Advocaat er geen zin meer in heeft, nou dan is Ruud Gullit misschien wat? Die heeft kijk op de kweekvijver bij Jong Oranje, toch? Nou, we gaan in ieder geval naar Portugal en als het even meezit wordt het weer een leuke voetbalzomer en komen ze ver.

Trouwens, gistermiddag zag ik wel even letterlijk een geheim ontsluierd! Die Schotten hebben écht niks aan onder die kilt! Of dat voor iedereen geldt weet ik niet, maar er waren veel blote billen te zien in Amsterdam en onder de kreet “Free Willie!!” tilde er een z’n rok op om z’n “willie” aan de camera te tonen! Moet ie zelf weten, maar het lijkt me knap koud zo. Nou ja, het zijn geen vrouwen dus bevattelijk voor een blaasontsteking zullen ze niet zijn.

Ze hadden het erg gezellig daar, maar toen hadden ze nog niet verloren natuurlijk! Veel bier (uit de Achterhoek, zei de reporter!) en dan is zo’n rok zonder verdere barrières wel handig. Wildplassen valt niet eens op…….

1 reactie op “Kille kilt……

  1. Tessa

    september 20, 2004 at 6:30pm

    Wat heeft het uiterlijk van Hugo Borst(wat ik overigens zeer opwindend vind en voor mij bijna reden nr.1 is om naar studio sport te kijken op zondagavond laat)te amken met zijn kennis en vooral mening(de reden waarom hij aan tafel zit bij jack)te maken?? Errug kortzichtig,hoor!!!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)