Zorg om de mens…….

goed vasthouden...en niet laten vallen!

VROUW BEROOFD NA DUW IN DE RUG stond er boven een krantenberichtje vanmorgen.En verder:” Twee jongens op een scooter hebben dinsdagavond op de Spreeuwenweg een 44-jarige vrouw uit Leerdam van haar tas beroofd. De vrouw liep rond 20.00 uur ter hoogte van de ABN-AMRO-bank toen zij een duw in haar rug kreeg. Ze viel op de grond en zag de jongens op een scooter springen en wegrijden. Tijdens haar val zagen de daders kans haar tas te veroveren. Daarin zaten onder meer geld, een pasje en een mobiele telefoon. De politie bracht de vrouw naar het NS-station en in overleg met de Spoorwegen mocht zij mee naar haar woonplaats. De politiemensen gaven de vrouw nog 10 eurocent mee, zodat zij bij aankomst in haar woonplaats familie kon bellen”.

Je ziet, je kunt je hier in Apeldoorn met een gerust hart laten overvallen. Er wordt voor je gezorgd. Je mág van de NS weer naar huis en je krijgt van de politie nog geld mee ook! Tien eurocent. Moet je natuurlijk niet, als je weer op je thuisstation staat, in je zenuwen het verkeerde nummer kiezen. Zou zomaar kunnen als je net overvallen bent. Maar ja, dán zijn je tien eurocent op.

Dat ze bij de politie moeten bezuinigen, nou, dat zal best, maar wát een kruideniers, zeg…! 10 eurocent, waar dóen ze het van. Even Apeldoorn bellen…vergeet het maar….ik zit me plaatsvervangend te schamen, verdorie……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)