Bedekt……

ze deden hun naam eer aan vandaag....

Wat zou het mooi zijn geweest. Sneeuw. We mochten er even aan ruiken en toen was het weer weg. De weervoorspellers wisten ook niet wat ze d’r mee aan moesten. Want het gaf veel overlast, dat zeker, maar aan de andere kant vindt iedereen sneeuw toch ook weer een beetje leuk.

Als je ziet wat een mooie foto Lars maakte vanuit z’n slaapkamerraam. Die snoeperige besuikerde huisjes, rechts op een rijtje, zijn zonder sneeuw een stel voor afbraak bestemde woninkjes, waarvan iedereen blij zal zijn als ze verdwijnen. Sneeuw maakt ze romantisch Pieck-erig.

Mijn tuin, waar echt niks aan te beleven is op het ogenblik, ziet er met sneeuw beeldig uit. Het vogelhuisje met een besneeuwd dakje, de omgevallen gieter, het kerststukje, dat binnen begon uit te vallen en dat ik toen maar buiten heb gezet omdat ik nog moet bedenken wat ik er verder van kan maken, het ziet er allemaal prachtig uit met sneeuw.

De auto’s rijden met sneeuw in de straat eindelijk de snelheid, die ze vanwege de veiligheid eigenlijk altijd zouden moeten rijden. Buren helpen elkaar autoruiten krabben en straatjes vegen. Dus mensen worden ook aardig van sneeuw. Nou ja, we hebben het weer gehad. De sneeuw is weer weg en verder gaat het warm water regenen, zegt Erwin Kroll. In het weekend wordt het elf graden. Een temperatuur waar je niks aan hebt. Wat een land. Ik wil sneeuw…….

3 reacties op “Bedekt……

  1. Memorabele

    januari 31, 2004 at 12:35pm

    Mooie verhaal….wie weet ook nog een aardige vakantieanecdote voorhanden…!? Kijk maar of het wat is….in ieder geval alle goeds en tot logs!

  2. Paul

    februari 9, 2004 at 9:51am

    Sneeuw is vooral heerlijk als je lekker binnen zit met een kop warme thee en de verwaming op hoge temperaturen…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)