Wegens verbouwing geopend….

Dat geldt ook even voor mijn computer. Ik heb WindowsXP voor mijn verjaardag gekregen en de goede gever heeft die ook voor me geĂŻnstalleerd. Bovendien heb ik een nieuwe harddisk gekocht, omdat de oude wat krap bemeten was. Allemaal leuk zo aan het begin van een nieuw jaar, ware het niet, dat ik toch wel erg de weg kwijt ben binnen deze verbeteringen. Ik loop als een blinde te dwalen door mijn nieuwe behuizing, omdat ik niet precies weet wat waar zit en de oude vertrouwde aanblik is verdwenen.

Ik heb nu een scherm waarin ik elk ogenblik verwacht de Teletubbies te zien opduiken en die zie ik door de videobanden van onze kleinzoons eigenlijk wel genoeg. Dat moet dus snel veranderen in een ander genoegelijk achtergrondje. Er moet nog meer overgezet worden en daar heb ik de hulp bij nodig van de technische dienst hier ter plaatse. Ik wil het weer kunnen behappen, zoals het was. Dat ik de titel “kluns van het jaar” verwerf, wat dat betreft, kan me eerlijk gezegd geen donder schelen. Ik kan gelukkig de Thuiszorg nog missen, die hoef ik niet af te zeggen, maar deze vorm van thuiszorg zal me zeer welkom zijn! En die klunzentitel draag ik met ere, het heeft wel wat: het zielige vrouwtje uithangen! Ik heb ook nog nooit een band verwisseld…..

5 reacties op “Wegens verbouwing geopend….

 1. Robtheblob

  januari 8, 2004 at 6:05pm

  haha.. en dan is het opeens wel weer handig, dat vrouw-zijn. Jaja.. Gefeliciteerd ook (nog) trouwens, denk ik zo.. toch?

 2. els

  januari 9, 2004 at 1:00am

  Is alweer even geleden, maar toch bedankt, hoor!

 3. Neneh

  januari 9, 2004 at 7:15pm

  Ik heb ook een nieuwe pjoeter sinds een week of twee (of al weer drie) maar ik ben ook nog regelmatig de weg kwijt……. en voor ik alle kasten heb ingericht ben ik dagen verder…..
  Succes er mee, het blijft leuk 🙂

 4. Paul

  januari 12, 2004 at 11:09pm

  Ik vind het teletubbielandschap juist het leukste aan Windows XP. Ik mis alleen TinkieWinkie en de konijntjes.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)