Overdrijvend….

inderdaad....

Als ik naar een conference van Lebbis en Jansen kijk heb ik altijd moeite die jongens bij te houden, zo hakketakkerig als ze bezig zijn. Volbloed adhd. En wat oudejaarsconferences betreft weet ik wel, dat de dagen van Wim Kan voorbij zijn, maar die kon iemand aanpakken zonder te kwetsen en dat schijnt tegenwoordig niet zomaar meer te kunnen.

Ze hadden, omdat de ouders al aangekondigd hadden naar de rechter te gaan, de mop, die ze hadden over dat ontvoerde meisje uit Oldeberkoop, er al uit gelaten. Moest misschien ook wel van de Vara, weet je veel. Advocaten zijn duur. Maar het schijnt dat ze het over het uiterlijk van dat kind hadden willen hebben. Nu namen ze Marjon de Hond maar op de korrel. Dat weervrouwtje van de NOS, nou ja, weervróuw. Jansen had het erover, dat ze nou maar eens echte vrouwenkleren moest gaan kopen en noemde haar achterwerk ruim bemeten, zal ik maar zeggen.

Dat was leuk, láchen! Ik vond van niet. Zo op iemands uiterlijk attenderen zou ik zeker niet doen als ik een uitgemergelde brillemans was met blauw geverfd haar. Maar als je op haar website kijkt www.marjondehond.nl kun je zien, dat het voor haar een overdrijvend wolkenveld was en blijkt ze stormvast. Ze kan d’r tegen. Ik zal met nog meer plezier haar weerpraatjes volgen. Voor mij was het in een overigens aardige conference een atmosferische storing en een westelijke stroming van goedkoop succes……

2 reacties op “Overdrijvend….

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)