Spraakgebrek…….

geweldige aanpak.....

Hoewel het natuurlijk vervelend is als iemand een ernstige ziekte heeft en daar mag je geen grapjes over maken, moest ik laatst heel erg lachen om een bericht in onze Apeldoornse krant. Wat was namelijk het geval? Een rolstoelgebonden stapper ( nou ja, dat kan dus eigenlijk niet…) was een avondje uit met z’n vriendin. Hij schijnt daarbij in een vechtpartij verwikkeld te zijn geraakt, waarbij de politie werd ingeschakeld om een en ander op te lossen.

Wat hij zelf gedaan heeft in die strijd en in hoeverre hij zelf aanleiding was, weet ik niet. Maar de politie wilde hem inrekenen en of ze dat te hardhandig deden is niet bekend, maar de man riep: “Ik heb MS!”.

En wat verstond de desbetreffende agent? “Ik heb ’n mes!”. Zeg het maar eens vlug achter elkaar, dan is dat niet zo raar. Toen werd hij nog iets steviger aangepakt, volgens eigen zeggen zelfs bewusteloos geslagen. Er volgt nu een intern onderzoek onder de dienders, want de man heeft aangifte gedaan van mishandeling.

Als je er niet bij bent geweest weet je natuurlijk niet hoe een en ander gegaan is, maar kennelijk is MS zelfs verbaal een gevaarlijke aandoening……!

2 reacties op “Spraakgebrek…….

  1. henk

    februari 24, 2004 at 1:21pm

    tja.. je kunt tegenwoordig niet eens meer ongestraft ongeneeslijk ziek zijn..

  2. Juul

    februari 24, 2004 at 1:41pm

    De man was verleden week te gast bij PaPaul; zag er behoorlijk gehavend uit.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)