Multifunctioneel……

geluidsoverlast.....

Even wat pikants op de vrijdag! In Duitsland stond langs een snelweg een geparkeerde auto, waar een raar zoemend geluid uit kwam. Je kunt niet voorzichtig genoeg zijn tegenwoordig dus de gealarmeerde politieagenten waarschuwden op hun beurt de explosievenopruimingsdienst. Die openden, gehuld in bombestendige kleding, voorzichtig de achterbak. Daar lag tussen pornoblaadjes en andere spannende speeltjes gezellig een vibrator te brommen. Als mensen zich vermaken met dergelijke spullen moeten ze dat zelf weten, maar het is wel slordig zo en zonde van de batterijen. Denk ook een beetje om het milieu, ja!

Zo hoorde ik trouwens laatst een erg geinig verhaal over een oude mevrouw, die, waarschijnlijk via Wehkamp of zo, een “massagestaaf” had besteld. Door zo’n woord word je natuurlijk behoorlijk op het verkeerde bejaarde been gezet. Ik heb ’t nagekeken, maar op het plaatje in de catalogus houdt een vrouw het apparaat naast d’r gezicht en wat denk je dan? Mevrouw masseerde waarschijnlijk hals en appelwangetjes ermee.

Maar op een gegeven moment deed het ding het niet meer. Opsturen naar Wehkamp was ook zo wat dus ze ging ermee naar V & D. De dames achter de balie verschoten van kleur toen ze zagen wat mevrouw uit haar boodschappentas haalde en werden er erg lacherig van. Maar “ja, hoor, mevrouw, hi hi , hij kan nagekeken worden, hi hi, alleen kan dat wel even duren!”. “Hè, vervelend!”, zei de vrouw, “ik gebruik hem iedere dag, weet u…….!”

6 reacties op “Multifunctioneel……

 1. Juul

  maart 5, 2004 at 1:47pm

  Na de eerste alinea bleef ik maar het beeld voor me houden van vibrators met eco-keurmerk…

 2. els

  maart 5, 2004 at 5:56pm

  Oplaadbare batterijen, ook wel aardig in dit verband!

 3. Neneh

  maart 5, 2004 at 9:06pm

  ALs je op die leeftijd nog zo onschuldig bent dan moet je daar gepast mee om gaan…..
  (als ze zou weten wat het was kreeg ze gelijk een rolberoerte)

 4. Paul

  maart 8, 2004 at 11:26am

  Eigenlijk zegt dit meer over de gedachten van de mensen van de V&D als over die van de bejaarde dame.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)