Select…….

.......

Onze dochter woont met haar gezin nogal riant en dat is mooi. Omdat ze met vakantie is ga ik er deze week veel langs voor de kat, de planten en de post en zo kwam ik iets te weten, dat ik anders niet had opgemerkt. Zij krijgen op hun adres heel andere folders van Wehkamp dan wij! Folders met dure merken d’r in! Ze zijn een doelgroep, die wordt geselecteerd op hun chique adres. En dat in onze familie, gôh!

Wij merken ook geregeld, dat we een doelgroep zijn, hoor, maar wij krijgen de “grote maten”-, wijn-, cultuur-en Rijnreizen-, en medische hulpmiddelen-boekjes in de bus. Plus niet te vergeten de folders, waarin staat hoe we onze spieren en gewrichten en alle andere organen in optimale conditie moeten houden. Met een foto van een paar stralende, joggende grijsaards erbij, die dat kennelijk al gelukt is.

Men raadt ons ook graag aan wat we met ons geld moeten doen om daar meer van te maken. Daar zijn we niet al te best in, want we geven te makkelijk uit. Nee, dat wordt helemaal niks meer met Wehkamp……

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)