Toevallig…….

speurneus met snor....

Als er een aflevering is van “A touch of Frost” dan wil ik die wel graag zien. Zo’n “dwarsliggerstype”, daar hou ik wel van. Hij is prettig irritant. En hij blijkt altijd gelijk te hebben natuurlijk.

Het is een serie, die de tijd neemt voor het verhaal, dat dan ook in één keer klaar is, niet wordt uitgesmeerd over vele afleveringen of onderbroken door reclame, er wordt fantastisch geacteerd en het heeft Engeland als locatie. Wat mij betreft prima ingrediënten.

Het verhaal van vanavond had toch wel een paar opmerkelijke aspecten. Een moeder, die haar eigen kinderen vermoordt en zelf dood langs een spoorbaan wordt gevonden. Ik vond het “creepy”! Maar Frost loste het allemaal weer mooi op, dat wel…….

5 reacties op “Toevallig…….

  1. els

    juni 5, 2004 at 3:18pm

    @ Memorabele: Jammer, dat je stopt.( Ik had trouwens best Elisabeth willen heten, maar met Else ben ik ook best tevreden!)

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)