Het grijze circuit….

inderdaad....grijs

Vanmiddag was mijn ega weer een paar uur fietsen met een voorrijder, die zo’n vijfentwintig jaar jonger is dan hij. Dat is een feit, maar hij doet qua uithoudingsvermogen beslist niet voor ‘m onder, dat moet gezegd. De conditie valt lang niet tegen! Transpireren en verlangen naar een verkoelend drankje doen ze allebei na zo’n rit en ik zorg dan ook snel voor de ravitaillering. Dat heet zo bij wielrenners, toch?

Ze kwamen vanmiddag op de terugweg ter hoogte van het woonwagencentrum De Haere tussen Vaassen en Apeldoorn langs een man, die met een fles drank naast zich aan de kant van de weg zat. Die man riep tegen mijn echtgenoot: “Hé, val d’r niet af, opa!”. Nou had mijn man vandaag een grijs shirtje aan en dat bij een grijze baard, ja, dan krijg je dat. Ik zal er op letten de volgende keer, want hij heeft best wel rooie en blauwe shirts dus dat kleurt wat beter. Een oranje zelfs, maar daar staat “Hup Holland” op en dat klopt niet meer zo.

Hij vertelde het voorval vanmiddag als een grapje en ik moest er erg om lachen, maar de boer met kiespijn was niet ver bij ‘m uit de buurt! Maar verder moet dat drankorgel daar langs de weg maar naar zichzelf kijken. Waar bemoeit ie zich mee? Laat ie gaan fietsen……..

7 reacties op “Het grijze circuit….

 1. Hansje

  juli 28, 2004 at 11:07pm

  Ik vermoed dat die meneer daarvoor op dat moment de nodige problemen had op het gebied van de coördinatie, eigenlijk. 🙂

  • http://www./

   november 16, 2016 at 7:44am

   prima falle finire quel che ha in ballo… c’è sofia c’è adhara… non mettiamo troppa carne al fuoco.PS: ho mia madre che sta letterlamente divorando i tuoi libri, è andata a comperarseli in massa dopo aver letto le cronache eheh

  • http://www./

   januari 17, 2017 at 2:08pm

   I’ve read all of Marie’s books to date and would love to win a copy ofTies That Bind – thanks for the chance! Her web site is great too – she’s a busy gal.

  • renee hindman

   januari 17, 2017 at 8:09pm

   Zéro info ferme sur le net pour la date du tirage au sort des poules Masters 2010. Par contre en 2009, le tirage au sort avait eu lieu le vendredi midi. Je doute que ce soit dès demain car les organisateurs veulent faire mousser ce genre de trucs et il faut de la presse déjà présente.

  • kredite bank

   februari 7, 2017 at 5:52pm

   this morning on core competencies I was ‘psyched’ to learn that the late, great Multiplier C.K Prahalad (who was the personal mentor of our very own Liz Wiseman) was actually the business guru who first

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)