Kinderhand…..

genoeg reddingsboten....?

Wat een schuit, hè, die “Queen Mary 2”! Ik kreeg wel een beetje ’n “Titanic” déjà vu, toen ik ‘m zag op het Journaal. Ook bij deze boot moet je goed in je slappe was zitten als je mee wilt, bejaard zijn en liefst Amerikaan van beroep en dan hopen dat het beter met je afloopt. Een weekje meevaren kost maar liefst € 6.000,- per persoon en daar kun je een aardige badkamerrenovatie van bekostigen, van zo’n bedrag. Maar, eerlijk is eerlijk, ze is mooi om te zien.

Voor het Jeugdjournaal interviewden ze een paar jeugdige Rotterdammertjes, die het schip vanachter een hek stonden te bekijken. Of ze wel eens mee wilden met zo’n boot. Daar hadden ze wel zin in! “Wat zou je dan allemaal gaan doen tijdens de reis?”. “Nou, misschien hebben ze wel een tafelvoetbalspel!”, zei één van de jongetjes.

Vast wel, hoor, knul! In een hoekje van één van de casino’s………!

1 reactie op “Kinderhand…..

  1. Hansje

    juli 22, 2004 at 10:38pm

    Waar het hart vol van is… 🙂
    En ja, het is een prachtig schip. Maar áls ik al op een cruise zou gaan, dan lijkt een kleiner exemplaar me toch gezelliger. En als ik € 6000,- te besteden had voor een vakantie, ging ik vást niet één enkel weekje spelevaren – dan zou ik het wel weten! 🙂

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)