Singing the blues……

olifantenblues......

Apeldoorn heeft een Bluescafé , waar regelmatig live muziek te horen is. Omdat mijn dochter en schoonzoon elkaar daar hebben “ontdekt” is het voor hen wel een aparte plek en gaan ze, als er bijvoorbeeld op zaterdag- of zondagmiddag iets te doen is, met de kinderen wel eens even luisteren.

Onze kleinzoon houdt erg van muziek, maar zo’n live band vindt ie vaak wel een beetje teveel van het goede. Zijn moeder heeft dan ook altijd oordopjes paraat voor ‘m. Toch vertelde hij vorige week, dat hij, “als hij net zo groot is als papa” gaat zingen in het Bluescafé.

Op de vraag wat hij dan dacht te gaan zingen tegen die tijd zei hij: “Olifantje in het bos”, want dat is zijn tophit, stijgend met stip. Als ze het dan toch in hun hersens halen om hem uit te fluiten in dat Bluescafé, nou, dan krijgen ze met mij te doen…..!

4 reacties op “Singing the blues……

  1. jan

    augustus 29, 2004 at 5:55pm

    als olifantje iets engs overkomt en het uiteindelijk toch goed komt, is het alweer blues toch?

  2. els

    augustus 30, 2004 at 12:47am

    Hoe het dat olifantje in dat bos vergaat en of het verhaal een “blues” wordt, ligt een beetje aan de tweede regel van het lied. “Olifantje in het bos, laat je mama toch niet los!”.Als ie dat toch doet, tja…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)