Smakeloze zalm…..

geen smaak....

Sorry, maar ik ben onthutst! Gek woord trouwens: onthutst. Kan alleen maar als voltooid deelwoord. Ik onthuts, jij onthutst, hij onthutst…kan niet. Dat neemt niet weg, dat ik onthutst ben,

Ik heb de plaatsvervangend premier van een beschaafd land als Nederland in het Engels, tenminste daar leek het ’t meest op, de premier van Pakistan, die op bezoek was, horen feliciteren met het feit, dat ze iemand gedood hadden! Wel een slechterik, hoor, een terrorist, maar felicitéren? In het openbaar? Wat een wansmaak, zeg! Dát had van mij nou wel in de wandelgangen gemogen……De Pakistaan voelde zich geroepen om uit te leggen, dat het Osama Bin Laden niet was. Dat Gerrit niet ál te blij moest wezen……Onthutsend niveau.

1 reactie op “Smakeloze zalm…..

  1. ja

    september 28, 2004 at 5:03pm

    ik was vooral onthutst over het feit dat daar zo weinig mensen over onthutst waren.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)