This is radio, man….!

boem is ho...!

In ons huis wordt veel naar klassieke muziek geluisterd, maar zo nu en dan staat er een zender op, waar jongelui het programma presenteren. En nou wil ik niet vervelend doen, hoor, maar ik heb soms het idee, dat die zichzélf zo graag horen! De grappen en grollen zijn niet van de lucht en het lijkt erg ontspannen allemaal. Ze hebben de toekomst natuurlijk, dat scheelt.

Vanmiddag hoorde ik een meisje zwijmelen over een videoclip, die ze had gezien, al even geleden, zei ze, en waar ze helemaal wég van was! Je moet mij niet vragen welke, want ten eerste heb ik er geen verstand van en ten tweede hoor ik zo’n zender wel, maar ik luister niet echt.

Wat ik wel hoorde was, dat ze zei:”Kom, jullie weten vast wel, welke clip ik bedoel! Als iedereen in de auto nou even z’n ogen dichtdoet en naar de muziek luistert, dan zie je ‘m zó voor je!”.

( O, er gaat net een vrachtwagen naar links? Hè, da’s nou vervelend……….!)

1 reactie op “This is radio, man….!

  1. els

    oktober 22, 2004 at 12:01am

    Ik had ‘m al tussen haakjes gezet. Voor de blondjes.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)