Prioriteiten…….

inderdaad....

Als ik nog even moet stofzuigen, als ik me verheug over het feit, dat de wasmachine stuk was, maar het door de komst van een heel aardige monteur (die ons zelfs verteld heeft wat we moeten doen om zijn voorrijkosten terug te krijgen van de leverancier!) weer als een zonnetje doet, als ik me bedenk, dat de bollen nu toch wel de grond in moeten als we het in het voorjaar een beetje kleurig willen hebben in de tuin, als ik me afvraag wat we zullen eten vanavond, als ik zou willen, dat het vandaag wat zonniger was, als ik erg blij ben dat Amsterdam ver van Apeldoorn is, hoewel dat betrekkelijk is natuurlijk, nou, dan ben ik aardig bezig om wat zaken te verdringen.

Ik zou namelijk heel gemakkelijk kunnen gaan bedenken : in wat voor zooi moeten mijn kleinkinderen in godsnaam (?!) opgroeien? Of ik zou me helemaal kunnen laten ondersneeuwen door de berichtgeving over “het gebeuren” van vandaag. Dat doe ik niet.

Ik ga nú stofzuigen! Het eerste wasje draait al. De bollen gaan er vanmiddag in als het qua tijd een beetje meezit en vanavond ga ik pannenkoeken bakken in mijn nieuwe koekenpan. Het is lekker fris buiten en we mogen niet mopperen, want het is droog. Ik heb niks te zoeken in Amsterdam dus daar hoef ik helemaal niet heen. En het kan me ook geen ene moer schelen wie er president wordt vandaag. Ze bekijken het maar…….!

4 reacties op “Prioriteiten…….

 1. Neneh

  november 2, 2004 at 4:03pm

  Els……. ik ga met je mee bollen planten…
  Dat is ook mijn angst…… waar groeien de kinderen en misschien ooit kleinkinderen in op. In wat voor vreemd wreed land……

 2. cockie

  november 2, 2004 at 6:23pm

  Ik klets ook graag door over futilteiten ja… die struisvogel dat ben ik.

 3. karin

  november 2, 2004 at 9:10pm

  ik heb de tv uitgedaan en ben een lekker eindje gaan wandelen

 4. els

  november 3, 2004 at 12:20pm

  “Zoals vaker gebeurt” zeg je. Maar wel steeds vaker en bleef het nou maar bij één zieke geest. Ik heb moeite met het juiste perspectief, maar ik blijf mijn best doen!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)