Office…..

'n nieuwe directricestoel heb ik ook!

In het kader van de opknapwerkzaamheden, waar we ons de komende weken aan gaan onderwerpen, heb ik een nieuw hoekbureau aangeschaft. Twee tafels verbonden door een rond hoekdeel. Best wel chic, vind ik zelf. Het is handig om een zoon te hebben met een bedrijf, want die mag naar binnen bij het Office Centre. Ik heb ook een pasje en niet dat het daar nou zo vreselijk goedkoop is allemaal, maar ze hebben mooie kantoormeubels.

Er staan verder veel echte kantoorartikelen natuurlijk, computerdingen die mijn verstand te boven gaan, koffie-, thee-en cup-a-soup-grootverpakkingen voor je personeel en dus erg mooie bureaus.

Ik heb geen personeel, maar wel een echtgenoot, die mijn bureau voor me in elkaar heeft gezet. Hij is uitstekend te paaien met koffie, thee en soep. Vandaar dat ik er nu heel mooi bij zit. Qua bureau dan. Ik moet er zelf ook nog wel het een en ander aan doen natuurlijk. Ik ga opruimen, weggooien en er een hele mooie werkplek van maken. Nog even stofzuigen ook, want alle houten onderdelen zaten verpakt in dozen met van dat styropur verpakkingsmateriaal en wat is dat een ongelooflijk rotspul, zeg! Het is hartstikke statisch en blijft overal aan plakken.

En het is ook zo volumineus! Woensdag is het grijzebakkendag en dat is maar goed ook, want we proberen altijd eens in de maand de bak buiten te zetten door een beetje zuinig met het afval om te springen, maar dat lukt deze keer van geen kant. Nou ja, alles voor het goede doel: het kamertje van moeders! Daar hoeven de schilders en behangers verder niet te wezen. Ik vind het wel mooi genoeg zo. Duur genoeg ook. En nu ga ik mijn personeel eens wat lekkers voorzetten, want voor wat hoort wat……!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)