Over smaak valt niet te twisten…..

met 'n sausje......?

Gisteren stond er een berichtje in onze krant over een man, die zijn minuscule gehoorapparaatje, dat hij had aangezien voor een van zijn bord gevallen stukje spek, een bril zou dus ook wel een goed idee zijn voor ‘m, had opgepeuzeld. Een dure vergissing van zo’n duizend euro. Er was trouwens ook wel iets mis met zijn smaakpapillen, dacht ik.

Het doet me ook denken aan een (bejaard) mopje, waarin een dove en een blinde aan de bar zitten en de dove een soortgelijk verhaal vertelt. Namelijk, dat hij per ongeluk zijn gehoorapparaat heeft ingeslikt. Waarop de blinde zegt:”Dan mag je nog blij zijn dat je niet blind bent, want de geleidehonden zijn niet te vréten tegenwoordig!”………..

3 reacties op “Over smaak valt niet te twisten…..

 1. Hansje

  januari 14, 2005 at 9:10pm

  Hihihihihi, hij is goed! 🙂
  (Die gehoorapparaatjes zijn tegenwoordig niet groter dan een erwt, geloof ik – en smaken waarschijnlijk ongeveer hetzelfde.)

 2. Brillie

  januari 15, 2005 at 2:35am

  Inderdaad. Ik hoorde deze mop laatst vertellen door een blinde op het Looerf. Moest er erg om lachen. Ook om de man die naar de Chinees was geweest. En zijn hond riep, we gaan naar huis. Maar geen hond die in de riem zat.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)