Paas……

eitje.....

Toen ik gisteren noodzakelijkerwijs mijn haar in model liet brengen vroeg de kapster of ik het liet knippen “voor de Paas”. “Nou nee”, zei ik, “meer omdat het te lang is”. Daar moest ze om lachen, ik maakte zeker een grapje? “Gaat u dan niks doen met de Paas?”, vroeg ze. “Nee”, zei ik, “geen speciale plannen”. Zij wel, hoor! En dat wou ze vertellen ook.

Ze ging met haar vriend naar De Efteling. Op de motor. Nu hoopte ze maar, dat het mooi weer zou blijven, want het was best wel een koud eind rijden. Maar ze had er wel zin in en haar vriend ook want die wou zijn motor wel weer eens laten ronken na de winterslaap.

Onderwijl, babbeldebabbel, had de motormuis me netjes geknipt en ik heb haar veel plezier gewenst. Gelukkig had haar kapsel zo’n “justoutofbed”-model en dat lijkt me heel handig als je een helm op moet met de Paas…….

2 reacties op “Paas……

  1. Hansje

    maart 28, 2005 at 7:45pm

    Ach, dan lijkt de Efteling me beter dan de meubelboulevard of het tuincentrum…

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)