Afdeling prietpraat 4….

taalkunstenaartje....

Onze jongste kleinzoon keek vanmiddag even mee, toen we via een kabeltje op de tv wat digitale vakantiefoto’s van Engeland lieten zien aan de familie. Bij een plaatje van zijn opa en oma vereeuwigd voor het nageslacht op een Brits weggetje vroegen we: “En wie zijn dat?”. Hij zei braaf: “Oma!”. Die is niet te missen natuurlijk. “En wie nog meer?”. “Meneer Oma”, zei Koen. Ach, dat is weer es wat anders dan Opa. Niet makkelijker, maar wel leuker. Die houden we d’r in……..

2 reacties op “Afdeling prietpraat 4….

  1. els

    juni 14, 2005 at 6:27pm

    Ha, ha!De man van…..
    Ik zal ‘m es vragen hoe dat voelt!
    Oma zorgt voor de hapjes en de drankjes, dát zal het zijn!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)