Hooghartige buren……

zegt u 't maar....

Had ik al verteld, dat we behalve die twee Engelse dames, ook nog een ander stel heel bijzondere buren hadden? Er liepen rond het huis namelijk een stuk of vier lama’s! In het Engels schrijven ze lama met dubbel “l”, dat zag ik in het gastenboek, dat op tafel lag toen we kwamen. Nooit geweten. Llama’s dus.

Ze stonden regelmatig naar ons te staren, maar verder waren ze niet erg toeschietelijk. Arrogante beesten eigenlijk. Misschien lijkt dat zo, omdat ze van die lange nekken hebben en een relatief klein koppie. Ze kijken op je neer. Onze zoon had een goed gesprek met deze, waardoor ze wel even wou poseren.

a room with a view....

En ik moet toch ook even laten zien wat voor ’n uitzicht we hadden. Daar droom ik ’s nachts nog wel es van, zo mooi, zo groen ook! En daar lopen die llama’s dus elke dag in rond. Daar word je hooghartig van, da’s logisch dus…….

3 reacties op “Hooghartige buren……

 1. Brillie

  juni 14, 2005 at 10:14pm

  Alweer terug zie ik. Wat gaat het toch weer snel he. Mooie omgeving. Klopt. Ben eer zelf ook een aantal keren geweest met mijn ex ( toen nog vriendin).

 2. Hansje

  juni 15, 2005 at 11:55pm

  Zo’n uitzicht… *zucht*
  Ja, daar krijg je ook echt zo’n Llama-waaien-gevoel van, denk ik.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)