Dubbelop…….

we zijn d'r bijna, maar nog niet helemaal....

Op Omroep Gelderland was een item over vakantie houden met kinderen. En dat je beter niet meteen vanuit je werk kunt gaan jakkeren naar je vakantieadres. Met een ernstig kijkende dokter erbij, die het had over eerst ontstressen en zo.

De kinderen van de basisschool in deze regio kregen deze week vakantie. Er werd een vader gefilmd, die met een volgepakte vakantieauto, compleet met vrouw en een stel kleine kinderen voor een school stond te wachten tot zijn oudste naar buiten zou komen. Ze gingen direct rijden naar de vakantiebestemming. Geen minuut te verliezen. “Ja, we gaan meteen!”, zei de vader, “eindelijk vakantie, heerlijk!”.

Het desbetreffende kind kwam dus niet eens meer thuis. Terwijl ze achterin de auto van haar vader schoof vroeg de verslaggever of ze niet liever eerst even naar huis had gewild om een beetje uit te rusten van school. “Nee, hoor”, zei ze, “en ik ga ook nog met mijn moeder mee naar Kroatië”. “Twéé keer op vakantie dus?”. “Ja”, zei ze berustend. Kind van gescheiden ouders. Je moet maar boffen…….

2 reacties op “Dubbelop…….

  1. Brillie

    juli 10, 2005 at 11:06pm

    Omroep Gelderland is saai. In de aovnd brengen ze nieuws, dat ze in de morgen nog een keer herhalen op de radio. Maar ja. Ben nog geen 65. Volgens mij is dat de groep die nog naar dit station luistert.

  2. els

    juli 11, 2005 at 1:04am

    Als je geïnteresseerd bent in de regio waar je woont dan is een regionale omroep erg leuk. En daar hoef je geen 65 voor te zijn. Maar jij houdt van flitsend, dat is wel duidelijk!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)