Tied veur ’n pafke……

dit is wel 'n GIF.plaatje.....

Gistermiddag moest ik even bij de dokter zijn voor wat medicijnen, noodzakelijke drugs, zeg maar.’n Soort verslaving. In de wachtkamer zat het aardig vol. ’n Moeder met een paar kinderen, die haar kroost alsmaar tot stilte zat te manen, terwijl die kinderen alleen maar heel rustig met elkaar zaten te praten. Maar volgens moeder moesten ze dat op fluistertoon doen. Raar. Vonden die kinderen ook. Ze waren gelukkig gauw aan de beurt, want ik werd zenuwachtig van dat ge-sssstttt van die mevrouw.

Er kwam ook een man binnenhinken samen met z’n vrouw. Had dus wat aan z’n been. Hij las even een krant , stond op en hinkte weer naar buiten. “Hoezo, verslaafd?”, zei z’n vrouw zonder op te kijken uit haar “Margriet”. “Dat gezeur ook altijd!”. Je zág het ‘m denken. Daar kwam ie niet voor, hij had wat aan z’n béén……

4 reacties op “Tied veur ’n pafke……

 1. CasaSpider

  juli 12, 2005 at 5:25pm

  Hij nam buiten even een shot heroine? 😉
  Zeker weten doe ik het niet, maar is het eigenlijk niet: “Tiet veur ’n pafke”?
  … even live in Google checken…
  56 maal tied 278 maal tiet.

 2. els

  juli 13, 2005 at 1:18am

  @CasaSpider: Ik vind “tied” eigenlijk netter en ook logischer. En waar Google al niet goed voor is, zeg!

 3. Hansje

  juli 13, 2005 at 2:20am

  Verslaafd aan frisse lucht? Daar heb ik wel eens over gelezen – schijn je nauwelijks van af te kunnen komen.

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)