Feng shui in de Ardennen…..

bamboo......

We hebben nog ’n laatste-minuut-vakantie geboekt. Van een week. Vrijdag gaan we weg en dan maar eens kijken of het mooi weer wordt. Thuis lukt het maar niet om de weersverwachting een beetje voor elkaar te krijgen en toen we in Engeland waren laatst lukte dat ook zo aardig, dus we proberen het nog ’n keer. Hebben jullie misschien ook plezier van dan.

We gaan naar de Ardennen, niet zo ver rijden en tóch naar Het Zuiden. Zo doen we dat, je moet het niet overdrijven. Het was niet makkelijk iets te vinden op zo’n korte termijn. Alles zat vol en het huis dat we vonden is eigenlijk iets te groot, maar we houden wel van ruimte.

Het huis heet “Villa Feng Shui”. Dat klinkt veelbelovend: een villa, maar dat hebben we natuurlijk alleen van een plaatje, maar ook nog Feng Shui.

Daar heb ik trouwens een boek over: Feng Shui. Ik heb er ook wel eens wat over geschreven. Ik realiseer me ineens, dat Feng Shui “wind en water” betekent. Nou, dat wordt dus niks met die weersverwachting. We wachten maar af. Eerst maar eens terug naar de natuur. Daar heb ik wel zin in…….

3 reacties op “Feng shui in de Ardennen…..

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)