Community singing mislukt……

op onze vrije zaterdagmiddag? Zonder contract? We zijn niet gek!...

Die halfapen, hè, waar ik het woensdag over had, vonden er zaterdagmiddag niks aan, aan dat concert in de Apenheul! In plaats van gezellig mee te zingen met de muzikanten trokken ze zich, toen het begon, vliegensvlug terug in het ruim aanwezige gebladerte. Hun verwanten hadden ter aanmoediging een pluchen aap op de vleugel gelegd en er kwam wel even een lemuur langs zeilen om die van de piano te meppen, maar dat was dan ook alle actie, die ze er voor over hadden. Ze deden verder niet mee.

Dat was voor de musicerende “topprimaten” wel een teleurstelling, want toen er qua aap niet veel gebeurde liepen veel van de in het park aanwezige bezoekers ook door. Je betaalt daar tenslotte geen € 14,50 de man om naar je soortgenoten te gaan staan kijken, al spelen ze nog zo mooi viool……..

1 reactie op “Community singing mislukt……

  1. Remke van Elstlande

    april 21, 2006 at 7:50pm

    Ik vind dat ik op een ringstaartmaki lijk. Fantastisch dat er zulk een scherpe foto’s van mij ‘soortgenoten’ te vinden zijn. Bedankt!

Geef een reactie

Naam en email velden zijn verplicht. (emailadres wordt niet gepubliceerd)